Академия за красота LADIES' POINT, предлага курсове за професионално обучение по козметика, фризьорство, маникюр, педикюр и ноктопластика
За нас
   
Представяне
  Учебен център
  Удостоверение за професионално обучение (Държавен диплом)
   
  LADIES' POINT АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА
 
Модули на професионално обучение
График на курсовете
Галерия
Контакти
 
   
  НАЧАЛО : ЗА НАС : Представяне
     
  От дълбока древност красотата винаги е била издигана в култ, обожествявана и възхвалявана, като човекът непрестанно е търсил решение на всеки естетичен проблем, стремейки се към съвършенство.  
     
   
     
     
 
Какво е Красотата всъщност? Хубост, прелест, миловидност, чар, излъчване, очарователност, привлекателност, изящество, вълшебство, омайност, великолепие, съвършенство, блясък, величие – несъмнено можем да я наречем с хиляди имена, да ? дадем хиляди образи, да я обрисуваме с хиляди думи....

Дефинитивно красотата е абстрактна характеристика, абстрактна категория, която отразява хармоничното съчетание на отделните черти и елементи в даден обект, така че да се получи усещане за съвършенство, удовлетворение, наслада и удоволствие както за очите, така и за ума.

Женската красота... предизвиквала войни, замъглявала умове, очи и сърца, възхвалявана и преследвана, благославяна и отричана... Каквото и да кажем за нея, ще е малко, недостатъчно, изтъркано. Затова просто ще ви кажем следното: Красив е човекът, който може да ви направи красиви! И това не е наша мисъл – казала го е неповторимата Изабел Аджани...

И какво следва от това? Малко нескромно, но наистина НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ НАПРАВИМ КРАСИВИ и го правим вече дълги години. Основното ни студио – LADIES' POINT – Манастирски ливади, нашият HAIR EXTENSION POINT, се грижи за Вас, нашите приятели и клиенти вече 6 години. От тази година стартира и вторият ни салон – LADIES' POINT – Младост, където концепцията ни е същата, неизменна – да Ви правим красиви и не по-малко щастливи. Салоните ни са изпълнени изцяло по дизайнерски проект,като са използвани най-съвременни и луксозни материали, съчетани стилово и цветово. Разполагаме със софтуерна програма с база данни, видеонаблюдение, както и уеб сайт на челни позиции в google.bg. Страничките ни във Фейсбук – LADIES' POINT и LADIES' POINT АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА са създадени, за да Ви информират и за да представят нашата работа.
 
     
 
Т.е. изводът е, че и ние сме...какви? Ами красиви...

В сърцето на всеки човек има тайна струна, която отговаря на вибрациите на красотата. Целта ни е да докоснем тази струна и надяваме се да успяваме с това. Това само и единствено Вие може да кажете...

И така – ето затова създадохме нашата АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА – нашият учебен център за професионално обучение. ПОЗВОЛЕТЕ НИ ДА ВИ НАУЧИМ НА КРАСОТА... АКАДЕМИЯТА предлага пълната гама курсове за професионално обучение и реализация в областта на козметиката, фризьорството, маникюра и педикюра. Ще Ви научим на всичко относно кожата, лицето, косата, тялото, ръцете и ноктите, ще споделим с Вас дългогодишния ни опит и знания – както теоретични, така и чисто практически. Нашата мисия е да предоставим обучение с висок стандарт, което да Ви даде самочувствието да представите себе си по-най добрият начин навсякъде, където кандидатствате или възнамерявате да работите.

Програмите и модулите ни са съобразени с държавните изисквания и утвърдени от МОН изпитни конспекти, както и със стандартите на Европейския съюз. Всеки от Вас, нашите курсисти, получава след успешно положен теоретичен и практически изпит легитимна държавна диплома – Удостоверение за професионално обучение, което важи навсякъде в Европа.
 
     
 
Курсът по козметика се води от нашия майстор – козметик Светлана Маринова, с над 10 – годишен стаж в тази професия. Тя е работила като козметик в цяла плеяда от професионални салони и студиа, специализирала е козметична дерматология, също така е дипломиран професионален гримьор и е сертифицирана за работа с IPL и RF технологии. Самият учебен център разполага с апаратура от последно поколение – за фотоепилация, радиочестотен лифтинг, безиглена мезотарапия, диамантено микродермабразио, окси – комбайн за чист кислород, както и стандартните козметични уреди, плюс ултразвук и йонофореза.

Светлана е участвала в уоркшопи на козметичните марки SOTHYS и GATINEAU, а от 4 години е обучен специалист и козметолог на френските гиганти YON-KA и PHYTOMER, посетила професионалните им лаборатории във Франция и неизменен участник в творческите семинари на лейбълите, презентиращи всяка новост като професионална процедура или продуктова гама.

Най-важното за Вас е, че практиката в козметичните курсове и модули ще се води с продукти на YON-KA и PHYTOMER – едно космическо предимство за всеки един ученик в сферата на красотата – скъпа и качествена, световноизвестна професионална козметика.
 
     
   
     
 
Курсът по фризьорство е под преподавателското наблюдение на Нина Маркова, получила майсторското си свидетелство благодарение на постоянната си амбиция да се развива в необятната област на професионалното фризьорство, стайлинг и колористика. Минавайки по същия път на изработване на опит като фризьор и стилист, Нина е работила също в редица салони и студиа, а понастоящем е начело на екипа на второто ни студио в кв. Младост. Тя е обучена за работа с болшинството марки колор – гами, но тук идва и другото уникално за Вас предложение – колористичната сфера на фризьорския курс (независимо в кой от предлаганите от нас модули) се провежда с продуктите на немския гигант SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, както и с присъствието на холандския тренд KEUNE. На едно място ще получите цял куп от професионални познания, които по принцип може да се достигнат след безкрайно обикаляне по семинари, платени обучения и уоркшопи.
 
     
   
     
 
Маникюрът като част от професията козметик се намира в козметичния ни отдел и тук можем да Ви предложим цяла плеяда от преподаватели, всеки един от които е специалист в конкретната част на всеки един отделен модул – маникюр, педикюр или ноктопластика, като последната от своя страна също е разделена на такава с гел, акригел и акрилна. Курсовете по маникюр, педикюр и ноктопластика също се подразделят на отделни сегменти и поради това сме гъвкави и можем да отговорим на желанията и нуждите Ви. Продуктовата гама варира от OPI, CND COSMETICS, GELISH-EZ FLOW до ORLY, SHELLAC, SNB.
 
     
   
     
 
АКАДЕМИЯТА ПО КРАСОТА LADIES' POINT Ви очаква, за да Ви въведе с необятния космос на красотата и да Ви направи професионалисти...без съмнение.

И какво следва от това? Малко нескромно, но наистина НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ НАПРАВИМ КРАСИВИ и го правим вече дълги години. Основното ни студио – LADIES' POINT – Манастирски ливади, нашият HAIR EXTENSION POINT, се грижи за Вас, нашите приятели и клиенти вече 6 години. Салонът ни е изпълнен изцяло по дизайнерски проект,като са използвани най-съвременни и луксозни материали, съчетани стилово и цветово. Разполагаме със софтуерна програма с база данни, видеонаблюдение, както и уеб сайт на челни позиции в google.bg. Страничките ни във Фейсбук – LADIES' POINT и LADIES' POINT АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА са създадени, за да Ви информират и за да представят нашата работа.

Курсът по фризьорство е под преподавателското наблюдение на Мария Костова и Светлана Станкова, получили майсторското си свидетелство благодарение на постоянната си амбиция да се развиват в необятната област на професионалното фризьорство, стайлинг и колористика. Те са обучени а за работа с болшинството марки колор – гами, но тук идва и другото уникално за Вас предложение – колористичната сфера на фризьорския курс (независимо в кой от предлаганите от нас модули) се провежда с продуктите на немския гигант SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, както и с присъствието на холандския тренд KEUNE. На едно място ще получите цял куп от професионални познания, които по принцип може да се достигнат след безкрайно обикаляне по семинари, платени обучения и уоркшопи.
 
     
     
 
ОЧАКВАМЕ ВИ! В КРАЙНА СМЕТКА, ДОРИ И КРАСОТАТА ДА НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА, ТО ПОНЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЕДНО ПО-ПРИЯТНО ЗА ЖИВЕЕНЕ МЯСТО...